Burkoló

szakemberek rövid határidővel

Hidegburkoló és melegburkoló
burkoló szakember

Több szakember nagyobb tudás

Burkoló és felújító szakemberek rövid határidővel

Kőműves, villanyszerelő, vízvezeték-szerelő, sőt még szobafestő szakemberekkel is tudunk szolgálni.

Nagyon fontos tényező, hogy milyen fűtés van az adott otthonban. Abban az esetben, ha a burkolat alá padlófűtés kerül például teljesen más illesztő anyagot fog használni a szakember. A melegburkolatoknál figyelembe veszi a többi burkolat anyagát, ezzel is törekszik a tökéletes egység harmóniájára. Persze a megrendelők vágyai szerint tesz javaslatot, hogy melyik anyag illik egymáshoz. Ez a színek, összetételek, és egyéb tulajdonságok tekintetében történik. Fontos, hogy a megrendelői biztonságban érezzék magukat. Legyen szó arról, hogy ha megrendelők idősebbek vagy netán kisgyermekesek rögtön a javaslatában csúszásmentes felületű csempe fog szerepelni. Elég csak egy kis fantáziával belegondolni milyen következményei lehetnek egy nedves csempének.

 

Az új burkolás erőt és energiát ad a családnak.

Szeretettel és megbecsüléssel lehet igazán szép munkát végezni, mert aki szívvel végzi munkáját az nagy valószínűséggel lélekkel, lelkiismeretesen is teszi azt…

Az idő pénz, mondja a jó burkoló szakember...

A jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több. Csak megbízható szakemberekkel dolgoztasson, mert a megbízhatóságból némileg következtethető az igényesség is! Egy háznál, lakásnál rengeteg tér, helyiség, felület létezik. Gondoljunk csak bele. Már rögtön az elején az első gondolat, hogy vannak a kültéri helyiségek és a beltéri helyiségek. Ahol a legnagyobb különbség az időjárás és a hőmérséklet különbség. Majd ezek után jön, a másik sarkalatos kérdés mivel fedje le, milyen burkolatot válasszon. Eljött az idő! Ilyenkor érdemes egy megbízható tapasztalt szakemberhez fordulni. Megbízható, tapasztalt burkoló segítségével az összes fontos kérdésre azonnal választ kaphatunk. Az aprólékos részletekről nem is beszélve. Fontos, hogy mindent át lásson, előre megtervezzen, kigondoljon. A burkoló munkakör régen a kőműves szakmához tartozott. Valahol a 80-as évek végétől beszélhetünk önálló szakmáról. Annyi mindent foglal magába, hogy leválása egy másik szakmától teljesen érthető. A burkolás egy nagyon összetett és sokrétű szakma lett, ez köszönhető a technika fejlődésének is amivel egyidőben az anyag kínálatok is bővültek. Számtalan lehetőség és materiál létezik. Egy burkoló végezhet hidegburkolást és melegburkolást is. A különbség, hogy kinti vagy benti helységet burkol és ehhez milyen anyagot használ.

Otthon édes otthon

Olyan szakemberrel dolgoztasson aki valóban el is végzi a munkáját és nem mutogat másra, ha valamit nem tudott megcsinálni szakszerűen. Kültéri burkolás lehet egy terasz, vagy a ház alsó részén levő kő kirakás, lépcsők, autóbeállók. Kinti burkolatok közé tartoznak a járólap, csempe, vagy kőburkolatok, és ma már fával is dolgozhat, amiből léteznek fát utánzó műanyag burkolatok. Ezek az anyagok jellemzően tömörebbek, nehezebbek mivel ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Minőségét tekintve megbízható kell, legyen. A burkoló, amikor felteszi ezeket az anyagokat általában sajátos ragasztót vagy maltert használ, bár az utóbbi már nem annyira gyakori. Az anyag rögzítését nagyon pontosan meg kell tervezni és ehhez igazítva a burkolónak milliméter pontossággal elhelyezni. A burkoló munkája ebből a szempontból sem egy egyszerű folyamat. A felületet elő kell készítenie, majd letisztítania, ezek után az anyagot méretre vágnia mérnöki precizitással, és maximális odafigyeléssel beleértve az esetleges mintázatukat, színeket, formákat összeillesztve felragasztania. Zseniális! A burkolót figyelve éppen ezért láthatjuk, hogy gyakran lassan, komótosan, minden figyelmét a munkára szegezve dolgozik. Érthető, hiszen ha elrontja, nagy károkat okozhat ezzel. Elcsúszik a határidővel, kárba megy az anyag, plusz költség pótolni azt, csak egy pár példát megemlítve. Melegburkolás is része a burkoló munkájának, amit ugyanolyan gondossággal szükséges kiviteleznie. Itt megint más szempontokat kell figyelembe venni. A melegburkolást általában a benti helységekben végzi a burkoló, no nem azért mert bent meleg van, hanem mert ezek az anyagok amikkel dolgozik a benti hőmérséklethez igazodnak. Sokkal vékonyabb, lágyabb, finomabb anyagokról beszélünk. Mindegy, hogy éppen egy fürdőszobát kell megcsinálnia, vagy a laminált padlót letenni az előszobába, esetleg a konyhapult a soros, az elsődleges feladata a többi szempontot megvizsgálnia

Miben segíthetünk Önnek?

Vízszerelő

Vízvezeték szerelő szakemberek nagy tapasztalattal engedélyekkel és számlaképességgel vállalnak szakmunkákat.

Villanyszerelő

Villanyszerelő szakember sok éves tapasztalattal szakmunkás engedélyekkel és természetesen számlaképes háttérrel.

burkolás

hidegburkoló és melegburkoló szakemberek segítségével átalakíthatja otthonát, irodáját vagy bármely szeretett helyiségét.

Alkossunk együtt valami szépet az ottthonában!

A burkoló szakmája nagyon felelőségteljes. A szakértelme segít a megrendelőknek, ami egy bizalmi kapcsolat kezdete. A burkoló segít abban, hogy a megfelelő anyag kerüljön kiválasztásra az össze szempontot figyelembe véve. Ebbe beletartozik, hogy mennyire strapabíró az anyag, milyen a ragasztó minősége, hosszútávon időtálló legyen, megfeleljen a megrendelő elképzelésének és ár-érték arányban is illeszkedjen a lehetőségekhez.

Néha igazi csapatjátékosként kell működnie. A burkolónak sokszor idomulnia kell a többi munkafolyamat állapotához például a villanyszerelő munkatársakhoz vagy a vizesek munka folyamatához. Rugalmasan együttműködve időben kivitelezheti a burkolást a megbeszélt időre, ami mindenki számára fontos, és elégedettséggel tölti el megrendelőket.

Nem könnyű a rohanó világunk gyors fejlődése mellett egy burkolónak is nyomon követnie a folyamatos változásokat. Ismernie kell az anyagok összetételét mivel nap, mint nap ezekkel dolgozik. A gyártók gyakran változtatják. Mivel pontos szabályoknak kell megfelelnie, ezért a burkolónak is frissítenie kell tudását. A gépek, a technikák, a folyamatok változásáról nem is beszélve. Amennyiben fontos számára, hogy ügyfelei elégedettek legyenek és a bizalmi kapcsolat kialakulhasson, szükséges, hogy tudását frissítse. Ettől válik a megrendelő számára a burkoló jó szakemberré. Akit nyugalommal és bizalommal beavathat terveibe és a vágyaiba otthonát illetően.

A burkoló jó szakemberként hozzájárul ahhoz, hogy megrendelői otthonát igazi otthonná varázsolja, kielégítő komforttal és jó érzéssel a szép munkája által. Kimondatlanul is olyan örömöt adva ezzel másoknak, amitől a hétköznapjaik széppé, könnyebbé és meghitté lesznek. Elkerülve a bosszúságokat és a csalódottság érzését az igényes és gondos munkájával.

Szúmma szúmmá rum a burkoló szakember egy szakmailag felkészült, türelmes, empatikus szépérzékkel megáldott ember. Az aprólékos már-már művészies alkotáshoz szinte elengedhetetlen.

Burkolás, burkoló szakemberek

Előbb vagy utóbb egyszer mindenki életében eljön az a pillanat, amikor építkezésbe, vagy éppen felújításba kezd otthonát illetően. Otthonának minden szegletét kívül-belül igyekszik mindenki saját álmaihoz, elképzeléseihez igazítani. Formákkal, színekkel, és a felületekkel együtt. Nagyon fontos, hogy olyan legyen, amiben igazán jól érezheti magát, és magáénak érezheti azt, hiszen az ember hosszútávra tervezi.

Szerencsésnek mondható, ha valakinek meg vannak a meghatározott elképzelései, tervei, amihez igazítani lehet ezt a kihívást. Őszintén nem könnyű feladat. Amikor az építkezés vagy a felújítás elérkezik a burkolás fázisára, várhatóan ez lesz az a pont, amikor szembe találja magát a kérdés körrel, hogy miket kell megcsinálni és azt milyen szakemberrel fogja megcsináltatni! Melyik anyagot válassza, milyen szempontok alapján hozzon döntést. Fontos a minőség, az időtállóság, a szépség és az, hogy az olyan legyen, amire vágynánk. Az sem mellékes szempont, hogy milyen áron jut közelebb álmainak eléréséhez az ember.

minőségi munkavégzés

A pontos és igényes munkavégzés építi magát a kivitelezőt is, mert a munka nemesít.

Minőség és precizitás

Igényes munkát csak igényes embertől tudunk elvárni, hiszen az igényes embernek van igénye a szépre és az esztétikumra.

Sok éves szakmai tapasztalat

Csak tapasztalt szakemberekkel érdemes dolgoztatni, akinek van már pontos ismeretea munkavégzésről és pontosságról.

Sok éves tapasztalat

Nagyon fontos, hogy megbízható szakemberekkel dolgoztasson!

költséghatékonyság

Mindenki számára fontos az elérhető ár, ugyanakkor az olcsó húsnak híg a leve...

olcsó árak?!

Mindig az olcsó a drága... Muszáj olyan szakembert találni aki jó áron dolgozik, de az is fontos, hogy valóban profi legyen a szakember...